ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Με μια κληρονομιά που χρονολογείται πίσω στο 1982, όταν αρχίσαμε την επιχείρησή μας, τα οικογενειακά μέλη μας έχουν κατορθώσει να συσσωρεύσουν έτη γνώσης σχετικά με το μαλακό παγωτό. Ο στόχος μας η δημιουργία μιας αναπτυγμένης οικογενειακής επιχείρησης που στοχεύει να είναι ένας από τους αγαπημένους κατασκευαστές προϊόντων soft παγωτού της Ευρώπης και να διανείμουμε το παραδοσιακό soft παγωτό υψηλής ποιότητας και απόδοσης σε όλο τον κόσμο.

Για πάνω από 30 έτη παράγουμε βάση για παγωτό soft σε σκόνη, χρησιμοποιώντας τα αγνότερα υλικά και με μοναδική συνταγή. Ως τελικό αποτέλεσμα το παγωτό μας διακρίνεται για την βελούδινη υφή και την πλούσια γεύση του .

Με βασικό μας προϊόν την παραγωγή soft παγωτού σε σκόνη, και την μοναδική συνταγή μας που συνδυάζει γεύση και αφράτη αίσθηση, θεωρούμε ότι κερδίσαμε επάξια την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Στον τομέα του soft παγωτού, έχουμε κερδίσει την προτίμηση μεγάλου μεριδίου καταστημάτων και αλυσίδων εστίασης. Επίσης, το προϊόν μας εξάγεται σε εταιρίες με μεγάλη επιτυχία και με προτίμηση στις παραδοσιακές μας γεύσεις σε πολλές χώρες όπως : Κορέα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα , Μπαχάμες , Ρωσία , Γεωργία , Τουρκία , Λιβύη , Ιράν, Βουλγαρία, Αλβανία κ.α.

Σήμερα , μπορούμε υπερήφανα να πούμε ότι η εταιρία μας κατέχει πολύ υψηλή θέση και τεχνογνωσία σε κάθε στάδιο που έχει σχέση με την τελική διάθεση soft παγωτού και Frozen Yogurt, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη.

Πλέον η εταιρία μας διαθέτει και καλύπτει κάθε τομέα που αφορά την παραγωγή και διάθεση soft παγωτού και frozen yogurt:

  • Πρώτη Ύλη Soft ice cream σε σκόνη (βανίλια, σοκολάτα) και Frozen Yogurt σε πολλές παραδοσιακές γεύσεις όπως : γιαούρτι με μέλι, παγωτό μαστίχα, παγωτό καραμέλα βουτύρου. κ.α. )
  • Χωνάκια
  • Σιρόπια , Υλικά Επικαλύψεως και γαρνιρίσματα
  • Γρανίτες, Ice Coffee , Milk Shakes

Καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς

Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με τα πρωτότυπα πιστοποιητικά ISO και HACCP